15 ΛΕΠΤΑ ....ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

15 λεπτά....στη Θεσσαλονίκη...με την υπογραφή Γιώργου Νανούρη! Πρόκειται για την πικρή κωμωδία του Σάκη Σερέφα που πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο LOW BUDGET FESTIVAL στο ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ στην Αθήνα και απέσπασε πολύ καλές κριτικές , τόσο για την ερμηνεία των δύο ηθοποιών όσο και τη σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη. Ανεβαίνει την ερχόμενη  Πέμπτη 12 Μαίου μέχρι και  την Κυριακή 15 Μαίου στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη.





Το θέατρο Σοφούλη βρίσκεται στην οδό Τραπεζούντος 5 και Θ. Σοφούλη και ειδικά φέτος έχει φιλοξενήσει παραστάσεις με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία τόσο καλλιτεχνικά όσο και εισπρακτικά.
( τηλ. 2310/ 423.925) . Το έργο του Σάκη Σερέφα  αναφέρεται στα 15 λεπτά ζωής δύο ηρώων ενός συγγραφέα μυθοπλασίας που δραπετεύουν από τη φαντασία του, όσο αυτός κάνει διάλειμμα, προκειμένου να ζήσουν και αυτοί πραγματικά. Στο έργο παίζουν ο Αντώνης Λουδάρος και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Νανούρης. Ο τελευταίος προέρχεται και από μία άλλη μεγάλη low budget επιτυχία το "GREECE ELEVEN" που ανέβηκε στο γκαράζ του ιδρύματος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ τον περασμένο χειμώνα με τον ίδιο το Νανούρη, το Γιώργο Καραμίχο και την Ανδριάνα Μπάμπαλη επί σκηνής μαζί με εθελοντές των δραματικών σχολών.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum