ΚΟΛΥΒΗΤΕΣ VS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η κολυμβητική παρέα-ομάδα Swim or Die έδωσε για άλλη μια φορά το δυναμικό “παρών” στον εθελοντισμό και την οργάνωση δραστηριότητας για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά με τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε κολυμβητές και δημοσιογράφους για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS , και πιο συγκρεκριμένα του παιδικού χωριού στο Πλαγιάρι.




Ο αγώνας , που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Καλαμαριάς, ήταν πολύ καλός και με ορισμένες μάλιστα θεαματικές φάσεις και τελικά έληξε 61-50 υπέρ των κολυμβητών (ανάμεσά τους ο μέγας Γιώργος Δοξάκης, ο εκτελεστής Βασίλης Παρίσσης , ο πολύ αγαπητός δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας και ο Κώστας Μπενάκης που τέθηκε επικεφαλής όλης της εκδήλωσης).
Coach των κολυμβητών ήταν ο Γιώργης Μπουσβάρος με έφορο τη Φωτεινή Γκαμπαλέ, ενώ των δημοσιογράφων ο Πάρης Καλημερίδης.

















Ιδιαίτερος και προτρεπτικός ήταν ο παλμός των θεατών ανάμεσά τους πολλές κολυμβήτριες και κολυμβητές της μαραθώνιας κολύμβησης Καλαμαριάς με προπονητή το Νικόλα Ρεπανά. Παλμός που ανέβαινε και με τις ηχητικές επιλογές του Χρήστου Κόκκινου που τελούσε χρέη...dj.
Ο αγώνας , που έγινε παρουσία της διευθυντή του παιδικού χωριού Άκη Δρεπανίδη, εκτός από το κυρίως αγωνιστικό του πρόγραμμα, επιφύλασσε και μία χορευτική έκπληξη.









Οι καλλίγραμμες και καλλονές Las Flores de Lotto από την ακαδημία χορού ALL STAR DANCE ξεδίπλωσαν το κινησιολογικό τους ταλέντο προσφέροντας το δικό τους σώου που απέσπασε το πολύ θερμό χειροκρότημα όχι μόνο των θεατών ,αλλά και των παικτών των ομάδων.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και αυτή τη φορά με θέρμη και έφερε στο προαύλιο του γυμναστηρίου πολλά είδη πρώτης ανάγκης από τη λίστα που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι διοργανωτές.




Τα είδη που συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν στο παιδικό χωριό με την ευγενική χορηγία της πρωτοπόρας μεταφορικής εταιρίας Orphee Beinoglou.
Αλλά και αυτός καθεαυτός ο αγώνας δε θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή του Δήμου Καλαμαριάς, της ΕΚΑΣΘ και του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης
αλλά και την παρουσία της ΟΜΑΚ. 






Τον αγώνα ,τον παλμό των θεατών τη χορευτική έκπληξη, αλλά και τη συγκέντρωση και μεταφορά των ειδών αποτύπωσε με το φακό του ο Δημήτρης Γιουζέπας.


Διαιτητές: Φούτζιλας – Ρίζου.
Τα δεκάλεπτα: 19-9, 34-28, 50-44, 61-50.
ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (Μπουσβάρος): Πέτκου, Σαμαράς, Στέλλας 2, Μπενάκης 2, Χαρίτος, Δοξάκης 16 (4), Καραγεωργιάδης 2, Αβραμίδης 6, Γκιουζέπας, Παρίσσης 22 (2), Λαφαρας 9, Παπαμαυρουδής 2.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (Καλημερίδης) Λαζάρου 2, Μιχαλίτσιος 6 (1), Παπασιώπης 23 (1), Παραπονιάρης, Τσορμπατζόγλου 2, Σακισλόγλου 2, Αυγέρης 12, Κούσης, Τρικαλιώτης, Παρθενάκης 3 (1).
 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum