Η "ΠΕΠΗ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΧΗΤΗ" ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 1826

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η γραμματέας Πέπη της Ελίζας Σαφέτα στην “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη , κατά κόσμον Μαρία Κλεάρχου, συμπρωταγωνιστεί με το Δημήτρη Παπαδόπουλο, τη Μαρία Ανδρούτσου και το Λεωνίδα Κακούρη στην ταινία του Βασίλη Τσικάρα “Έξοδος 1826”. 






Η αλλαγή της αυτή εντυπωσιάζει, καθώς από το σουρεαλιστικό χαρακτήρα που υποδυόταν στη δημοφιλή σειρά του Mega , κλήθηκε να υποδυθεί με απόσταση και μέτρο την αδελφή ενός από τα “Παιδιά της Σαμαρίνας”. 





Προτού ασχοληθεί με την υποκριτική δούλευε στο Πατριαρχείο ως συντηρήτρια έργων τέχνης και σπάνιων κειμηλίων της Ορθοδοξίας. Όταν επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη , ολοκλήρωσε τις σπουδές υποκριτικής και θεάτρου στη δραματική σχολή της Δήμητρας Χατούπη, αλλά συγχρόνως εργάστηκε και στο βιωματικό εργαστήρι της Μαρίζας Κωχ, όπου έκανε θεατρική αγωγή. Εργάστηκε ως αμπιγιέζ του Γιώργου Καπουτζίδη στο Badminton και η συνεργασία τους αυτή στάθηκε η αφορμή να την προτείνει για τον ρόλο της Πέπης στην Εθνική Ελλάδος. Από τότε κύλησε και άλλο νερό στο αυλάκι και η Μαρία Κλεάρχου βρέθηκε στον κινηματογράφο και μάλιστα μέσα από μία μεγάλου μήκους ταινία, την πρώτη ιστορική μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα.







Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum