3o SWIM FOR LIFE ΣΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το camping ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ, σε συνεργασία με τo σύλλογο “Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση” διοργανώνει τον 3ο κολυμβητικό περίπατο στον Αρμενιστή Χαλκιδικής. Ο κολυμβητικός περίπατος έχει 2 διαδρομές 1000μ και 3000μ και εντάσσεται στις συναντήσεις φιλανθρωπικού σκοπού "SWIM FOR LIFE" που έχουν καθιερωθεί από τις αρχές του 2016 και συνεχίζονται και το 2017. Ημέρα διεξαγωγής του κολυμβητικού περίπατου ορίζεται η 21η Μαΐου 2017, ώρα εκκίνησης 12:00μ.μ και για τις δύο διαδρομές και χώρος διεξαγωγής οι οριοθετημένες διαδρομές στον κόλπο του camping Αρμενιστής στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Την Κυριακή 21/05/2017 το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το beach bar του Αρμενιστή και οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο σημείο μέχρι την 10:45 π.μ για να υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις και να δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για την συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα .
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.



Η συμμετοχή των κολυμβητών ορίζεται στα 5€. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην φιλανθρωπική οργάνωση " ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" με έδρα το Τριάδι Θεσσαλονίκης,(
www.pnoielpidas.gr ή www.facebook.com/groups/pnoielpidas) για να ενισχυθούν σε είδη πρώτης ανάγκης 68 άπορες οικογένειες στην Ελλάδα , τις οποίες στηρίζει η συγκεκριμένη οργάνωση.
Επίσης υπάρχει ανάγκη για χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής (όχι τρόφιμα, όχι ρούχα κλπ)
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στο info@openwater.gr
Όσοι ενδιαφέρονται να διανυκτερεύσουν (Σάββατοβράδυ) τα διαθέσιμα καταλύματα είναι τα εξής:
-Σκηνές (δικές μας) 8 ευρώ το άτομο.
-10 τροχοβίλες ( 66 ευρώ η τροχοβίλα)
-3 τροχόσπιτα SW 2η και 3η σειρά (55 ευρώ το τροχόσπιτο)
-4 απλά τροχόσπιτα (42 ευρώ το τροχόσπιτο)
-30 youth hostel (12 ευρώ το youth hostel)
-2 camptents (53 ευρώ η camptent)
-Όσες και όσοι κολυμπήσουν ή απλά διανυκτερεύσουν έχουν έκπτωση 15% στο εστιατόριο Σάββατο και Κυριακή και έκπτωση 20% στο bar Σάββατο και Κυριακή.
Πληροφορίες : Μπενάκης Κώστας 6955666659




Aφίσα: Δημήτρης Γιουζέπας

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum