JOSE ALBERTO RODRIGUEZ : UN HOMBRE ESPAÑOL EN GRECIA

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

José Alberto Rodríguez es profesor de danza latina, bailarín y coreógrafo que vive en Grecia. Conoce a la madre de su hija en Lanzarote, Islas Canarias, y la sigue a Grecia. Se casaron y nacio su hija. Trabajó como ingeniero civil, pero finalmente tiene una gran carrera como profesor de danza, bailarín y coreógrafo. Ahora pasa su tiempo entre Tesalónica, Creta y Larisa y quiere ver crecer a su hija. Tal vez regrese en España en el futuro cuando su hija se convierta en un adulto. José Alberto podría ser una gran estrella en Grecia, incluso como actor, especialmente en proyectos inspirados en Almodóvar.



                                  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

O Jose Alberto Rodriguez δεν είναι μία απλή περίπτωση Ισπανού, Ευρωπαίου που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.


Είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση, εντελώς διαφορετική. Με καταγωγή από τα Κανάρια Νησιά αρχικά γνώρισε στο Lanzarote , το τέταρτο μεγαλύτερο των Καναρίων Νήσων, την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού του. Ο έρωτας τον έφερε στην Ελλάδα , ενώ ακολούθησε ο γάμος και η γέννηση της κόρης του. Αλλά δύο χρόνια μετά ήρθε και ο χωρισμός.
Ωστόσο για χάρη του παιδιού του παρέμεινε στην Ελλάδα, όπου αρχικά εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός. Η έφεση όμως και η κλίση στο χορό και την κίνηση, όπως και η εμπειρία και η θητεία του σε αυτή την παραστατική τέχνη, γρήγορα τον μετεξέλιξε σε έναν από τους καλύτερους δασκάλους χορού στην Ελλάδα, αλλά και σπουδαίο χορευτή και χορογράφο. Ζει και εργάζεται σήμερα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κρήτης με ενδιάμεσο σταθμό τη Λάρισα , ενώ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στα Χανιά.
Επιθυμεί πάντα να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά το αφήνει για όταν ενηλικιωθεί η κόρη του που θέλει όσο τίποτε άλλο να είναι δίπλα της και να τη βλέπει να μεγαλώνει, να συμβάλει στην ανατροφή της.

Έχει στήσει πολλά σώου και πάρτυ,  αλλά μπορεί να δώσει και άλλα πράγματα στην Ελλάδα και να αξιοποιηθεί ακόμη καλύτερα. Μιλάει με πολύ καλή προφορά και σύνταξη τα Ελληνικά και θα μπορούσε να σταθεί και ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, ιδανικά μάλιστα για Αλμοδοβαρικής αισθητικής και έμπνευσης. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum