ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε ο προαύλιος χώρος της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας μεγάλου μήκους του Κωνσταντίνου Στάθη “Ανέφικτη Ενότητα”. Ήταν άλλωστε και η εναρκτήρια μέρα των γυρισμάτων της ταινίας.



Τα γυρίσματα συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές της πόλης , ενώ γυρίσματα θα γίνουν στη Βοιωτία και τη Χαλκιδική. Οι χαρακτήρες του έργου είναι πολλοί , καθώς θα διαδραματίζονται πολλές και παράλληλες ιστορίες στη διάρκειά του. Όπως και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία είναι πολλοί , κυρίως από τη Θεσσαλονίκη.




Φαίνεται πάντως ότι όταν οι αρχές της περιφέρειας συνεργάζονται με τις δημιουργικές δυνάμεις το αποτέλεσμα μόνο καλό μπορεί να είναι.


Ο κινηματογράφος ούτως ή άλλως μπορεί να συμβάλει στην προαγωγή του πολιτισμού, ακόμη και του τουρισμού. Για αυτό και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Θάνος κινείται προς την κατεύθυνση της συνένωσης δυνάμεων και της αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων στους συγκεκριμένους τομείς.

Πάντως ο σκηνοθέτης της ταινίας Κωνσταντίνος Στάθης έχει ήδη ταξιδέψει στο εξωτερικό με τις προηγούμενες ταινίες του, κατά κύριο λόγο μικρού μήκους, αποσπώντας διακρίσεις και επαίνους.  

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum