ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ" ΤΗΣ ΑΝΝΕΤΑΣ ΚΟΡΤΣΑΡΙΔΟΥ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοίγει επίσημα "Ο κύκλος της Μελπομένης", το εργαστήρι θεάτρου της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Αννέτας Κορτσαρίδου. 




Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το
ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στον καλαίσθητο χώρο του εργαστηρίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κίμωνος Βόγα και Κριεζώτου, στη Θεσσαλονίκη. 







Όσοι παρευρεθούν στα εγκαίνια, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την
Αννέτα Κορτσαρίδου, αλλά και τη φιλοσοφία του εργαστηρίου, να ενημερωθούν για τα τμήματα που ξεκινούν τον Οκτώβριο, αλλά και να έρθουν κοντά, απολαμβάνοντας τοπικά κρασιά και χειροποίητα συνοδευτικά. 




Το εργαστήρι θεάτρου "Ο κύκλος της Μελπομένης" δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2017 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί έναν νέο σταθμό στη θεατρική διαδρομή της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Αννέτας Κορτσαρίδου. 
Μετά από μια πολυποίκιλη και πλούσια σε καλλιτεχνικά βιώματα καριέρα στο θέατρο,
 τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Αννέτα Κορτσαρίδου πήρε την απόφαση να παίξει έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της ζωής της, αυτόν της δασκάλας. 
Σε έναν καλαίσθητο χώρο φτιαγμένο με μεράκι, η Αννέτα μοιράζεται τη γνώση, την εμπειρία και, πάνω από όλα, τη βαθιά αγάπη της για το θέατρο με όλους όσοι αναζητούν να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους μέσα από «μεγάλα» κείμενα της ελληνικής, αλλά και παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του θεάτρου που λέγεται κείμενο, όραμα της Αννέτας και στόχος του εργαστηρίου, είναι οι διδασκόμενοι να κατακτήσουν την προσωπική σύνδεση με το λογοτεχνικό/θεατρικό κείμενο και τους χαρακτήρες και να καταφέρουν να πουν μέσα από τα λόγια ενός άλλου τη δική τους ιστορία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εκπληρώσουν την ανάγκη τους για προσωπική έκφραση.







Tηλ:+30 2310 860 004 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum