ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ "Ο ΑΡΜΕΝ ΚΙ ΕΓΩ"

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η Δάφνη Κιουρκτσόγλου, ο Δημήτρης Νικολαίδης και ο Ιωάννης Κυφωνίδης είναι ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς που συμμετέχουν στην κινηματογραφική συμπαραγωγή Αρμενίας-Ρωσίας-Γαλλίας με τίτλο “Ο ΑΡΜΕΝ ΚΙ ΕΓΩ” , σκηνές της οποίας γυρίστηκαν στην Ελιά Νικήτης στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη μέσα και έξω από το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, αφού πρώτα ζητήθηκε η άδεια και η σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.









Η πρώτη υποδύεται τη σύντροφο ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, ο δεύτερος τον πατέρα του και ο τρίτος έναν πληρωμένο δολοφόνο.



Tη σκηνοθεσία υπογράφει ένας εκ των καταξιωμένων σκηνοθετών της Ρωσίας Maxim Airapetov,ενώ πρωταγωνιστούν τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αρμενίας και σε χαρακτηριστικούς ρόλους εμφανίζονται η ποπ σταρ της Γαλλίας Άλμα που την εκπροσώπησε και στη Eurovision και ο εγγονός του Λούις Άρμστρονγκ , ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους τζαζίστες της Ρωσίας , Τσάρλι Άρμστρονγκ. 
Βοηθός παραγωγής στα Ελληνικά γυρίσματα ήταν ο Αλέξανδρος Αβράμογλου, ενώ  βοηθός σκηνοθέτη ο Αρμένιος Vahagn Karapetyan που ζει στη Θεσσαλονίκη ως τελειόφοιτος της σχολής κινηματογράφου του ΑΠΘ. Συνδετικό κρίκο για να γίνουν τα γυρίσματα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη αποτέλεσε η Αρμενική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους και το επίλεκτο μέλος της Hovik Kassapian που συμμετείχε και ως ηθοποιός στο ρόλο σωματοφύλακα. 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum