ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΚΑΡΕΖΗ Η ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Τα βήματά της γιαγιάς της αξέχαστης Τζένης Καρέζη φαίνεται πως ακολουθεί η Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου.
Εμφανίζεται στο πλευρό της μητέρας της και της σκυλίτσας Roxy στην ταινία Re -Action, όπου η τελευταία κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση.
Η συγκεκριμένη ταινία είναι η πρώτη φιλοζωική, μη εμπορική, ταινία μεγάλου μήκους στην Ελλάδα και η προβολή της πριν από λίγες μέρες στον κινηματογράφο “Δαναός” στην Αθήνα απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.


Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.
Το σενάριο υπογράφουν οι Αλέξανδρος Κατσάρης και Αρτέμης Σαμοθράκης, με τον τελευταίο να έχει επιμεληθεί και την σκηνοθεσία του φιλμ.




Βασικοί πρωταγωνιστές εκτός της Τάνιας Τρύπη και της σκυλίτσας Roxy είναι ο Ντίνος Καρύδης αλλά και οι Γιάννα Ζιάννη και Θοδωρής Ανθόπουλος που απέσπασαν πολύ καλές κριτικές για τις ερμηνείες τους. Επίσης παίζουν : Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Αντρέας Σταματόπουλος. Ως guests εμφανίζονται οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Κωνσταντίνος Ρόδης, Joy Κουμεντάκου.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum